Adele of toch Bach?

Of je nu jazz, pop of klassiek wil leren, bij de Pianoles Amsterdam helpen wij je niet alleen om je favoriete liedjes te leren spelen maar ook de theorie achter deze liedjes. Waarom werkt een liedje zo goed? Samen met jouw docent analyseer je hoe deze liedjes in elkaar zitten. Of je nu bij het begin moet beginnen of dat je jouw talent wilt perfectioneren, de gediplomeerde docenten van de Pianoles Amsterdam staan voor je klaar.

De beste opstap in de muziek.

De piano is de beste opstap binnen de muziek. Dit komt doordat de toetsen van de piano een duidelijk visueel overzicht geven. De theoretische en praktische kennis die je opdoet bij het spelen van de piano kun je dan ook gebruiken als start positie voor andere instrumenten. Of het nu om gitaar, bas, zang of zelfs muziekproductie gaat, de piano is een perfect begin voor een goede basis voor overige instrumenten. Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Pianoles Amsterdam en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

10% groepskorting. Direct beginnen.

Elke week, het hele jaar door, vinden er bij de Pianoles Amsterdam instroommomenten plaats. Elke cursist kan daarom dan ook direct beginnen. Schrijf jij je samen met een vriend, vriendin, broertje, zusje of collega in? Dan ontvangen jullie samen 10% groepskorting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode, ook bij het verlengen van een huidige lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij op basis van jouw niveau een geschikte groep voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg vandaag nog een gratis proefles.

Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Pianoles Amsterdam en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles