Drumles van gediplomeerde docenten.

Bij de Drumles Amsterdam worden de lessen verzorgd door alleen de beste gediplomeerde docenten. Docenten die breed zijn opgeleid en vaardig zijn in vrijwel alle muziekgenres. Wij hebben een unieke lesmethode die wordt aangepast aan de muzikale behoeftes en voorkeuren van elke cursist. Je leert jouw favoriete liedjes drummen, en analyseert samen met jouw docent de drumtechnieken van deze en vele andere songs. Of je nu een beginnende of een gevorderde drummer bent, onze gediplomeerde docenten staan jou bij in het ontwikkelen van jouw talent.

Van Pop tot Jazz. Leren in jouw eigen genre.

Er zijn vele muziekgenres, ieder met zijn eigen drumtechnieken en ritmes. Onze gediplomeerde docenten begeleiden je door dit muzikale landschap, en helpen je om de verschillende drumtechnieken aan je over te brengen, in vrijwel ieder genre. Naast het leren in jouw eigen genre verdiep jij je ook in de basistechnieken van andere genres, zodat jij je zo breed mogelijk kunt ontwikkelen. Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Drumles Amsterdam en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde drumdocenten en ontdek zo jouw talent.

10% groepskorting. Direct beginnen.

Elke week, het hele jaar door, vinden er bij de Drumles Amsterdam instroommomenten plaats. Elke cursist kan daarom dan ook direct beginnen. Schrijf jij je samen met een vriend, vriendin, broertje, zusje of collega in? Dan ontvangen jullie samen 10% groepskorting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode, ook bij het verlengen van een huidige lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij op basis van jouw niveau een geschikte groep voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg vandaag nog een gratis proefles.

Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Drumles Amsterdam en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles