Leer hoe jij die nieuwe DJ kunt worden.

DJ’en houdt veel meer in dan enkel twee nummers in elkaar mixen. Een DJ maakt of kraakt de sfeer van een show. Het is daarom ook belangrijk dat de DJ kan inspelen op de wensen van het publiek, en wat dit publiek graag wilt horen. Ook is het natuurlijk belangrijk dat de DJ een complete beheersing heeft over zijn apparatuur. Je leert dan ook welke methodes het beste werken in verschillende situaties. Je leert het meeste uit de decks en mixer te halen. Zo leer je bijvoorbeeld effecten te gebruiken om jouw mixes zo origineel mogelijk te maken. Ook leer je ritmes tellen en ontwikkel je het gevoel om ervoor te zorgen dat jouw mixes altijd strak op elkaar aansluiten. Samen met jouw docent ontdek je de wereld van een DJ en ga je samen aan de slag om het beste uit jouw talenten te halen.

De beste DJ docenten.

Onze DJ docenten zijn experts in hun vakgebied. Ze presteren zelf op het hoogte niveau en staan zelf op grote podia. Met de ervaring van het performen voor een groot publiek kunnen zij jou alle kneepjes van het vak leren. Veel van onze DJ docenten produceren daarnaast hun eigen muziek waarmee zij met deze kennis jou nóg beter kunnen ondersteunen. Met een unieke lesmethode aangepast aan de wensen van de cursist kun jij samen met ons jouw talent zo breed mogelijk ontwikkelen.

10% groepskorting. Direct beginnen.

Elke week, het hele jaar door, vinden er bij de DJ School Amsterdam instroommomenten plaats. Elke cursist kan daarom dan ook direct beginnen. Schrijf jij je samen met een vriend, vriendin, broertje, zusje of collega in? Dan ontvangen jullie samen 10% groepskorting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode, ook bij het verlengen van een huidige lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij op basis van jouw niveau een geschikte groep voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg vandaag nog een gratis proefles.

Volg vandaag nog een gratis proefles bij de DJ School Amsterdam en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles