Van software tot songwriting.

Bij de Cursus produceren Amsterdam word je door onze gediplomeerde docenten begeleidt bij het behalen van jouw muzikale doelen. Je leert niet alleen de verschillende software zoals Logic Pro, Ableton en FL Studio, maar ook de theorie achter het produceren van een hit song. Je leert jouw muzikale ideeën om te zetten in een song dat klaar is voor airplay op de radio.

Leren produceren van de beste gediplomeerde docenten.

De gediplomeerde docenten van de cursus produceren Amsterdam zijn zelf actief in de muziekindustrie en kunnen dus met deze theoretische en praktische kennis en ervaringen jou zo optimaal mogelijk begeleiden in jouw ontwikkeling. Of het nu gaat over welke akkoorden het beste gebruikt kunnen worden, welke plug-in gebruikt kan worden voor de sound waar je naar op zoek bent, of hoe je jouw gemixte liedjes een podium kunt geven op bijvoorbeeld de radio. Onze docenten staan je iedere stap van jouw ontwikkeling bij. Volg vandaag nog een proefles bij de cursus produceren Amsterdam en laat je adviseren door een van onze docenten.

10% groepskorting. Direct beginnen.

Elke week, het hele jaar door, vinden er bij de cursus produceren Amsterdam instroommomenten plaats. Elke cursist kan daarom dan ook direct beginnen. Schrijf jij je samen met een vriend, vriendin, broertje, zusje of collega in? Dan ontvangen jullie samen 10% groepskorting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode, ook bij het verlengen van een huidige lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij op basis van jouw niveau een geschikte groep voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg vandaag nog een gratis proefles.

Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Amsterdamse Muziekschool en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles