Van Pop tot Jazz.

Onze ervaren en gediplomeerde docenten hebben kennis van alle mogelijk stijlen en genres. Wij vormen onze les aanpak aan de hand van wat jij graag wilt leren op de basgitaar. Uiteraard besteden wij ook enorm veel aandacht aan de basis principes. Wij leren jou om Tab en notenschrift te lezen en ook om de theorie volledig onder de knie te krijgen. Wij weten hoe belangrijk het is om doormiddel van liedjes te leren. Binnen geen tijd begin je jouw favoriete basloopjes te analyseren en te leren na doen. Wij laten je ook zien hoe jij een belangrijke schakel kan worden in een band setting. Ongeacht welke niveau jij hebt, of je nou net gestart bent of juist al jaren speelt, onze docenten weten je altijd op pad te helpen. Begin je muzikale avontuur bij ons.

Les van de beste gediplomeerde docenten.

Bij de Basgitaarles Amsterdam krijg je alleen les van de allerbeste gediplomeerde docenten. Docenten die met hun theoretische en praktische kennis jou het beste kunnen ondersteunen in jouw muzikale ontwikkeling. Wat je ook wilt leren, onze docenten staan altijd voor je klaar. Met een lesaanpak aangepast aan de cursist kun jij op jouw manier het beste uit jouw talenten halen.

10% groepskorting. Direct beginnen.

Elke week, het hele jaar door, vinden er bij de Basgitaarles Amsterdam instroommomenten plaats. Elke cursist kan daarom dan ook direct beginnen. Schrijf jij je samen met een vriend, vriendin, broertje, zusje of collega in? Dan ontvangen jullie samen 10% groepskorting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode, ook bij het verlengen van een huidige lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij op basis van jouw niveau een geschikte groep voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg vandaag nog een gratis proefles.

Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Basgitaarles Amsterdam en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles